μετά τον τοκετό: πρώτες 6 εβδομάδες μετά τον τοκετό μετά τον τοκετό έλεγχο

Ο γιατρός σας θα θέλει να σας δει για έλεγχο 2 έως 6 εβδομάδες μετά την παράδοση. Αυτή η επίσκεψη επιτρέπει στον γιατρό ή τη μαία σας να ελέγξει την ανάρρωσή σας από τον τοκετό και να δούμε πώς κάνετε συναισθηματικά. Μπορεί να έχετε μια πυελική εξέταση για να βεβαιωθείτε ότι θεραπεύετε καλά. Εάν είχατε ένα τμήμα C, ο γιατρός σας θα ελέγξει την τομή σας.

Σύμφωνα με το νόμο για την προσιτή φροντίδα, πολλά σχέδια ασφάλισης υγείας θα παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες προληπτικής φροντίδας των παιδιών, συμπεριλαμβανομένων εξετάσεων, εμβολιασμών και δοκιμασιών εξέτασης. Μάθε περισσότερα.

Κέντρο Ασφάλισης Υγείας

Αυτή η επίσκεψη είναι επίσης μια καλή στιγμή για να μιλήσετε με το γιατρό σας για οτιδήποτε σας απασχολεί ή είναι περίεργο.

Διατηρήστε μια λίστα ερωτήσεων που θα σας φέρουν στην επίσκεψή σας μετά τον τοκετό. Οι ερωτήσεις σας μπορεί να είναι abou; Αλλαγές στο στήθος σας, όπως θρόμβους ή πόνοι. Πότε να περιμένετε να αρχίσετε πάλι η εμμηνορροϊκή σας περίοδος. Ποια μορφή ελέγχου των γεννήσεων είναι καλύτερη για σας? Το βάρος που έχετε θέσει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Επιλογές άσκησης; Ποια τρόφιμα και ποτά είναι τα καλύτερα για εσάς, ειδικά αν θηλάζετε; Προβλήματα που μπορεί να έχετε με το θηλασμό. Όταν μπορείτε να κάνετε σεξ. Ορισμένες γυναίκες μπορεί να θέλουν να μιλούν για λιπαντικά για τον κόλπο. Οποιαδήποτε συναισθήματα θλίψης ή ανησυχίας που έχετε.