προετοιμασία για το ραντεβού σας

Αν νομίζετε ότι μπορεί να έχετε καρδιακή αρρυθμία, κλείστε ραντεβού με τον οικογενειακό σας γιατρό. Εάν μια καρδιακή αρρυθμία διαπιστωθεί νωρίς, η θεραπεία σας μπορεί να είναι ευκολότερη και πιο αποτελεσματική. Τελικά, ωστόσο, μπορείτε να απευθυνθείτε σε γιατρό εκπαιδευμένο σε καρδιακές παθήσεις (καρδιολόγος).

Εάν η αρρυθμία της καρδιάς σας επιμένει για περισσότερα από λίγα λεπτά ή συνοδεύεται από λιποθυμία, δυσκολία στην αναπνοή ή πόνο στο στήθος, επισκεφθείτε το γιατρό σας ή τον τοπικό αριθμό έκτακτης ανάγκης ή κάνοντάς σας κάποιον να σας οδηγήσει στην πλησιέστερη αίθουσα έκτακτης ανάγκης.

Επειδή οι ραντεβού μπορεί να είναι σύντομες και επειδή υπάρχουν πολλές συζητήσεις, είναι καλή ιδέα να είστε προετοιμασμένοι για το ραντεβού σας. Ακολουθούν μερικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για το ραντεβού σας και τι να περιμένετε από το γιατρό σας.

Ο χρόνος σας με τον γιατρό σας είναι περιορισμένος, οπότε η προετοιμασία μιας λίστας ερωτήσεων θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο σας μαζί. Καταχωρίστε τις ερωτήσεις σας από τις πιο σημαντικές έως τις λιγότερο σημαντικές σε περίπτωση που λήξει ο χρόνος. Για καρδιακές αρρυθμίες, μερικές βασικές ερωτήσεις για να ζητήσετε από το γιατρό σας να συμπεριληφθεί

Ο γιατρός σας πιθανόν να σας ζητήσει μια σειρά ερωτήσεων. Εάν είστε έτοιμοι να απαντήσετε σε αυτές, μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο για να ξεπεράσετε τα σημεία στα οποία θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο. Ο γιατρός σας μπορεί να σας ρωτήσει

Τι μπορείς να κάνεις

Τι να περιμένετε από το γιατρό σας

επισκεφθείτε το γιατρό σας