προετοιμάζοντας για το ραντεβού σας – άνοια άθλιου σώματος

Τι μπορείς να κάνεις

Τι να περιμένετε από το γιατρό σας

Πιθανόν να συζητήσετε πρώτα τα συμπτώματά σας με τον οικογενειακό σας γιατρό, ο οποίος μπορεί να σας παραπέμψει σε γιατρό εκπαιδευμένο σε άνοια – συνήθως γιατρό εκπαιδευμένο σε νευρικό σύστημα (νευρολόγος) ή ψυχικής υγείας (ψυχίατρος).

Επειδή οι συναντήσεις μπορούν να είναι σύντομες και επειδή υπάρχουν συχνά πολλά που πρέπει να συζητήσετε, να είστε προετοιμασμένοι για το ραντεβού σας. Μπορεί επίσης να θέλετε να φέρετε μαζί ένα μέλος της οικογένειας. Ακολουθούν μερικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για το ραντεβού σας και τι να περιμένετε από το γιατρό σας.

Σχεδιάστε μπροστά και γράψτε λίστες σημαντικών πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων

Ο γιατρός σας πιθανόν να σας ζητήσει από εσάς και τον / την σύζυγό σας, τον σύντροφό σας ή τον στενό φίλο σας να σας υποβάλουν ορισμένες ερωτήσεις

έχει αναγνωριστεί ως το καλύτερο νοσοκομείο Νευρολογίας & Νευροχειρουργικής στο έθνος για το 2015-2016.

στο Ρότσεστερ, Μινεσότα, κατατάσσεται στην 1η θέση για τη νευρολογία και τη νευροχειρουργική στις ΗΠΑ News & World Report Best Hospitals. στο Scottsdale, στην Αριζόνα και στο Τζάκσονβιλ, Φλόριντα, κατατάσσονται μεταξύ των καλύτερων νοσοκομείων για νευρολογία και νευροχειρουργική από την U.S. News & World Report. επίσης, κατατάσσεται στα νοσοκομεία των καλύτερων παιδιών για νευρολογία και νευροχειρουργική.