νευροϊνωμάτωση: νευροϊνώματα

Νευροϊνωμάτωση, νευροϊνώματα. Αυτά τα μαλακά ωοθυλάκια και τα οζίδια στο πίσω μέρος είναι νευροϊνωμάτωση που εμφανίζεται στην ύστερη εφηβεία σε έναν ασθενή με νευροϊνωμάτωση.

Atlas χρώματος & Σύνοψη του παιδιατρικού δερματολόγου. Kay Shou-Mei Kane, Jen Bissonette Ryder, Richard Allen Johnson, Χάουαρντ Μπάιντεν, Αλέξανδρος Στράτιγκο, Copyright 2002 από τις εταιρείες McGraw-Hill. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Άρθρο: Διαχείριση του πόνου: Νευροϊνωμάτωση

: Σημάδια: Λιμάνι κρασιού λεκέ για το αιμαγγείωμα? : Συμβουλές για την υγεία του δέρματος του μωρού : Κοινή προβλημάτων παιδικής ηλικίας: Από τα εξανθήματα έως το δακτύλιο. : Τι λέει το δέρμα σας για την υγεία σας

 Συλλογή εικόνων

ΠΗΓΗ; Atlas χρώματος & Σύνοψη του παιδιατρικού δερματολόγου. Kay Shou-Mei Kane, Jen Bissonette Ryder, Richard Allen Johnson, Χάουαρντ Μπάιντεν, Αλέξανδρος Στράτιγκο, Copyright 2002 από τις εταιρείες McGraw-Hill. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Μεγιστοποιήστε τη ρουτίνα φροντίδας της επιδερμίδας σας για να φανεί νεότερος τώρα.

Κοιτάξτε καλά σε κάθε φωτογραφία. Πώς να φροντίσετε για ξηρό, κόκκινο σκι? Εκπληκτικοί τρόποι για τη μείωση της ρυτίδωσης. Απαλείψτε τις τσάντες κάτω από τα μάτια σας