πρωτεΐνη perflutren τύπου και μικροσφαίρα (ενδοφλέβια οδό) περιγραφή και εμπορικές ονομασίες

Τα παρασκευάσματα με υπερήχους με μικροσφαίρες λευκωματίνης είναι ένας παράγοντας αντίθεσης υπερήχων. Οι παράγοντες αντίθεσης υπερήχων χρησιμοποιούνται για να παρέχουν μια σαφή εικόνα κατά τη διάρκεια υπερήχων. Ο υπερηχογράφος είναι ένα ειδικό είδος διαγνωστικής διαδικασίας. Χρησιμοποιεί ηχητικά κύματα υψηλής συχνότητας για τη δημιουργία εικόνων ή “εικόνων” ορισμένων περιοχών μέσα στο σώμα. Τα ηχητικά κύματα που παράγονται από τον εξοπλισμό υπερήχων μπορούν να αντανακλώνται (αναπηδούν) ​​από διάφορα μέρη του σώματος, όπως για παράδειγμα η καρδιά. Καθώς τα ηχητικά κύματα επιστρέφουν, μετατρέπονται ηλεκτρονικά σε εικόνες σε οθόνη τηλεόρασης. Σε αντίθεση με τις ακτίνες Χ, ο υπέρηχος δεν περιλαμβάνει ιονίζουσα ακτινοβολία.

Τα μικροσφαίρια λευκωματίνης που έχουν υποστεί επεξεργασία με υπερήχους περιέχουν πολύ μικρές μικροσφαίρες λευκωματίνης γεμισμένες με αέριο που αντανακλούν τα ηχητικά κύματα και βοηθούν στη δημιουργία καλύτερης εικόνας. Η μικροσφαίρια λευκωματίνης επεξεργασμένο με υπερήχους δίνεται με έγχυση σε φλέβα πριν από το υπερηχογράφημα για να βοηθήσει στη διάγνωση προβλημάτων της καρδιάς.

Τα μικροσφαίρια λευκωματίνης που έχουν υποστεί κατεργασία με υπερήχους πρέπει να χορηγούνται μόνο από ή υπό την άμεση επίβλεψη ενός γιατρού με εξειδικευμένη εκπαίδευση σε διαδικασίες υπερήχων.

Αυτό το προϊόν διατίθεται στις ακόλουθες μορφές δοσολογίας

Εναιώρημα