προγεννητική εβδομάδα επισκέψεων 38

Το μωρό σας θα μπορούσε να γεννηθεί οποιαδήποτε μέρα τώρα! Στην πραγματικότητα, το 85% των μωρών γεννιούνται τις δύο εβδομάδες πριν από την ημερομηνία λήξης τους. Σε αυτό το στάδιο, μάλλον αισθάνεστε αρκετά άβολα. Ο γιατρός σας θα ρωτήσει πόσο καλά τρώτε και κοιμάστε. Αυτός ή αυτή θα ελέγξει επίσης την πρόοδό σας και θα απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο γιατρός σας θα το κάνει

Ο γιατρός σας μπορεί να εξηγήσει κάποιες υποχρεωτικές εξετάσεις που θα γίνουν στο νεογέννητο στο νοσοκομείο, έτσι θα ξέρετε τι να περιμένετε.

Πατήστε το παραπάνω κουμπί ενεργειών για να επιλέξετε ερωτήσεις για να ρωτήσετε τον γιατρό σας.

Συμβουλές για την ανακούφιση από καούρα. Υγιή διαβήτη: Η βασική? Οδοντιατρικές επισκέψεις για έγκυες γυναίκες

ΠΗΓΕΣ

Κολέγιο Μαιευτήρων και Γυναικολόγων: “Μήνας εγκυμοσύνης και τοκετού σας έως μήνα, 5η έκδοση”, “Δοκιμές νεογέννητου διαλογής”, “Προσυμπτωματικό έλεγχο νεογνών.

Ακαδημία Παιδιατρικής και Κολλέγιο Μαιευτήρων και Γυναικολόγων: “Οδηγίες Περιγεννητικής Φροντίδας, 6η έκδοση”

Vicki Mendiratta, MD, FACOG, αναπληρώτρια καθηγήτρια μαιευτικής και γυναικολογίας, Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον, Σιάτλ.

Sharon Phelan, MD, FACOG, καθηγητής μαιευτικής και γυναικολογίας, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου του Νέου Μεξικού, Αλμπουκέρκη.

Υγιείς συνταγές μείον το Heartbur; Προστατέψτε την οικογένειά σας από τα γκρεμ? Ενόχλησε από την ακράτεια;

Η Sonja R. Kinney, MD, FACOG, associate professor. διευθυντής, τμήμα μαιευτικής και γυναικολογίας · ιατρικό διευθυντή, Κέντρο Υγείας Γυναικών του Olson, Ιατρικό Κέντρο Πανεπιστημίου της Νεμπράσκα, Ομάχα.