προγεννητική εβδομάδα επισκέψεων 34

Μόλις μερικές εβδομάδες για να πάτε πριν συναντήσετε τα μικρά σας! Σήμερα, ο γιατρός σας θα σας δώσει ένα σημαντικό τεστ που θα βοηθήσει στην εξασφάλιση της ευημερίας των δίδυμων σας κατά την παράδοση. Αυτός ή αυτή θα ελέγξει επίσης την πρόοδό σας και θα απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

Ο γιατρός σας θα εξετάσει την κατάσταση του στρεπτόκοκκου ομάδας Β (GBS), τοποθετώντας τον κόλπο και το ορθό σας. Το GBS είναι ένα βακτήριο που κάποιοι άνθρωποι έχουν στο σώμα τους. Δεν τα κάνει άρρωστα, αλλά μπορεί να κάνει τα μωρά άρρωστα αν τα περάσει σε αυτά κατά την παράδοση. Στις θετικές στις GBS γυναίκες χορηγούνται αντιβιοτικά μέσω IV κατά τη διάρκεια της εργασίας και της παράδοσης για την πρόληψη της μετάδοσης GBS. Θα πρέπει να δοκιμάσετε ακόμα και αν έχετε προγραμματιστεί για μια ενότητα C, σε περίπτωση που πηγαίνετε στην εργασία.

Ο γιατρός σας μπορεί να θέλει να μάθει αν σκοπεύετε να υποβάλετε ένα σχέδιο γέννησης για το ιατρικό σας αρχείο. Ορισμένες γυναίκες θέτουν γραπτώς τους στόχους τους για εργασία και παράδοση, όπως η δοκιμή γέννησης χωρίς ναρκωτικά ή ο θηλασμός αμέσως μετά την παράδοση. Ένα σχέδιο γεννήσεων μπορεί να είναι χρήσιμο, αλλά να έχετε κατά νου ότι ενώ ο γιατρός σας θα προσπαθήσει να τιμήσει τις επιθυμίες σας, αυτός ή αυτή θα εξετάσει την ασφάλεια σας και των μωρών σας πάνω απ ‘όλα.

Αν φοράτε δίδυμα που μοιράζονται έναν πλακούντα, ο γιατρός σας θα χρησιμοποιήσει υπερηχογράφημα για να δει πόσο καλά τα μωρά σας μεγαλώνουν και να ελέγχουν για το TTS.

Συμβουλές για την ανακούφιση από καούρα. Υγιή διαβήτη: Η βασική? Οδοντιατρικές επισκέψεις για έγκυες γυναίκες

Επίσης σε αυτή την επίσκεψη, ο γιατρός σας θα

Ο γιατρός σας θα θέλει να συζητήσει τα προβλήματα που μπορεί να έχετε τώρα ή αυτά που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν αργότερα. Να είστε έτοιμοι να μιλήσετε

Υγιείς συνταγές μείον το Heartbur; Προστατέψτε την οικογένειά σας από τα γκρεμ? Ενόχλησε από την ακράτεια;