αιμαγγείωμα

Τα αιμαγγειώματα εμφανίζονται σε μια ποικιλία μεγεθών, τοποθεσιών και βαθμών συνδυασμού τριχοειδών αγγείων, μεγαλύτερων αγγείων και φλεβών λιμνών. Το αιμαγγείωμα που απεικονίζεται εδώ είναι το απλούστερο είδος. Είναι περιορισμένη, επιφανειακή και σε μεγάλο βαθμό τριχοειδή. Οι βλάβες αυτού του είδους τείνουν να αυξάνονται σε μέγεθος για μια χρονική περίοδο και στη συνέχεια να εξελίσσονται εν μέρει ή τελείως. Πιο συχνά, το καλύτερο καλλυντικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται επιτρέποντας αυτή την αυθόρμητη διαδικασία να τρέξει την πορεία της.

Atlas χρώματος του παιδιατρικού δερματολόγου. Ο Samuel Weinberg, ο Neil S. Prose, ο Leonard Krista. Copyright 2008, 1998, 1990, 1975, από την McGraw-Hill Companies, Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Άρθρο: Καλλυντικές διαδικασίες: Σημάδια μνήμης και άλλη μη φυσιολογική δερματική χρωστική

: Σημάδια: Λιμάνι κρασιού λεκέ για το αιμαγγείωμα? : Συμβουλές για την υγεία του δέρματος του μωρού : Κοινά προβλήματα της παιδικής ηλικίας: Από τα εξανθήματα έως τον δακρυγόνα

 Συλλογή εικόνων

Πηγές: Έγχρωμος άτλας του παιδιατρικού δερματολόγου. Ο Samuel Weinberg, ο Neil S. Prose, ο Leonard Krista. Copyright 2008, 1998, 1990, 1975, από την McGraw-Hill Companies, Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μεγιστοποιήστε τη ρουτίνα φροντίδας της επιδερμίδας σας για να φανεί νεότερος τώρα.

Κοιτάξτε καλά σε κάθε φωτογραφία. Πώς να φροντίσετε για ξηρό, κόκκινο σκι? Εκπληκτικοί τρόποι για τη μείωση της ρυτίδωσης. Απαλείψτε τις τσάντες κάτω από τα μάτια σας