προετοιμασία για το ραντεβού σας – σύνδρομο Cushing

Τι μπορείς να κάνεις

Τι να περιμένετε από το γιατρό σας

Είναι πιθανό να δείτε πρώτα τον γιατρό σας πρώτης φροντίδας. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, όταν καλείτε να διοργανώσετε ένα ραντεβού, μπορείτε να απευθυνθείτε αμέσως σε έναν ενδοκρινολόγο, έναν γιατρό που ειδικεύεται στις ενδοκρινικές (ορμονικές) διαταραχές.

Είναι καλή ιδέα να προετοιμαστείτε για το ραντεβού σας ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο σας με το γιατρό σας. Ακολουθούν μερικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε και τι να περιμένετε από το γιατρό σας.

Ο χρόνος σας με τον γιατρό σας μπορεί να είναι περιορισμένος, οπότε η προετοιμασία μιας σειράς ερωτήσεων μπροστά από το χρόνο μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο σας μαζί. Για το σύνδρομο Cushing, μερικές βασικές ερωτήσεις για να ζητήσετε από το γιατρό σας να συμπεριλάβετε

Εκτός από τις ερωτήσεις που έχετε προετοιμάσει να ζητήσετε από το γιατρό σας, μην διστάσετε να κάνετε συμπληρωματικές ερωτήσεις κατά τη διάρκεια του ραντεβού σας.

Ο γιατρός σας πιθανόν να σας ζητήσει μια σειρά ερωτήσεων. Εάν είστε έτοιμοι να απαντήσετε σε αυτές, μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο για να ξεπεράσετε τα σημεία στα οποία θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο. Ο γιατρός σας μπορεί να σας ρωτήσει