Συστηματικός ερυθηματώδης λύκος

Συστηματικός ερυθηματώδης λύκος. Η εικόνα απεικονίζει τη δερματική εμπλοκή του συστηματικού ερυθηματώδους λύκου (SLE) στο κλασικό σχέδιο πεταλούδας στο πρόσωπο. Αυτή η κηλιδώδης και έντονα ερυθηματώδης έκρηξη συχνά επιδεινώνεται από την έκθεση στον ήλιο και μπορεί να εκδηλωθεί με άλλα συμπτώματα συστηματικής νόσου.

Atlas χρώματος του παιδιατρικού δερματολόγου. Ο Samuel Weinberg, ο Neil S. Prose, ο Leonard Krista. Copyright 2008, 1998, 1990, 1975, από την McGraw-Hill Companies, Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Άρθρο: Επισκόπηση Lupus

: Σημάδια: Λιμάνι κρασιού λεκέ για το αιμαγγείωμα? : Συμβουλές για την υγεία του δέρματος του μωρού : Κοινά προβλήματα της παιδικής ηλικίας: Από τα εξανθήματα έως τον δακρυγόνα

 Συλλογή εικόνων

Πηγές: Έγχρωμος άτλας του παιδιατρικού δερματολόγου. Ο Samuel Weinberg, ο Neil S. Prose, ο Leonard Krista. Copyright 2008, 1998, 1990, 1975, από την McGraw-Hill Companies, Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μεγιστοποιήστε τη ρουτίνα φροντίδας της επιδερμίδας σας για να φανεί νεότερος τώρα.

Κοιτάξτε καλά σε κάθε φωτογραφία. Πώς να φροντίσετε για ξηρό, κόκκινο σκι? Εκπληκτικοί τρόποι για τη μείωση της ρυτίδωσης. Απαλείψτε τις τσάντες κάτω από τα μάτια σας