πυελικά συμπτώματα φλεγμονώδους νόσου: κάτω κοιλιακό άλγος και περισσότερο

Τάσεις Υγείας Γυναικών

Τα συμπτώματα της πυελικής φλεγμονώδους νόσου (PID) κυμαίνονται από καθόλου σε σοβαρή. Συχνά δεν εμφανίζονται μέχρι να εξαπλωθεί η μόλυνση.

Από Ann Hodgma; Το δαίμονα μιας γυναίκας. Είπα στην κόρη μου: «Ξέρεις τι απλά δεν μπορεί να σταθεί γι ‘αυτό το βιβλίο; Τα μεγάλα χωρία χωρίς διάλογο». . Έβαλε μια παύση και είπε: “Μαμά, υπάρχουν βιβλία που σας αρέσουν, τώρα ήταν η σειρά μου να σταματήσω, πώς θα μπορούσε να το ρωτήσει αυτό, όταν όλοι το ξέρουν, πολύ μου αρέσει να διαβάζω, αλλά και πάλι, Συγχαρητήρια σε ένα βιβλίο, ένα που θαύμαζα; Ελάτε να το σκεφτείτε, πόσο συχνά είπα τίποτα χωρίς, αρνητικό στρίψιμο;

Μπορεί να έχετε ένα ή περισσότερα από αυτά τα συμπτώματα

Στείλτε στον εαυτό σας έναν σύνδεσμο για να κάνετε λήψη της εφαρμογής.

Ο πόνος στην κάτω κοιλιά, συνήθως περιγράφεται ως κράμπες ή ως σταθερή και θαμπό. Αυτό είναι το κύριο σύμπτωμα. Μπορεί να επιδεινωθεί κατά τη διάρκεια των κινήσεων του εντέρου, της σεξουαλικής επαφής ή της ούρησης. Μια αίσθηση της πίεσης στη λεκάνη. Πόνος στη μέση. Μερικές φορές ο πόνος αυτός απλώνεται κάτω από ένα ή και τα δύο πόδια. Περισσότερη απόρριψη από τον κόλπο από το συνηθισμένο, ή απόρριψη που είναι κίτρινη, καφέ ή πράσινη. Πυρετός; Πόνος κατά τη διάρκεια του σεξ? Ανεπιθύμητη εμμηνόρροια αιμορραγία. Συμπτώματα ούρων, όπως κάψιμο ή πόνο όταν ουρείτε.

Παρακαλώ περιμένετε…