προετοιμασία για το ραντεβού σας – καρκίνο του ενδομητρίου

Τι μπορείς να κάνεις

Τι να περιμένετε από το γιατρό σας

Κάντε μια συνάντηση με τον γιατρό σας ή με έναν γυναικολόγο εάν έχετε σημεία και συμπτώματα που σας ανησυχούν. Αν έχετε διαγνωστεί με καρκίνο του ενδομητρίου, πιθανόν να σας παραπέμψω σε γιατρό που ειδικεύεται σε καρκίνους του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος (γυναικολογικός ογκολόγος).

Επειδή οι ραντεβού μπορούν να είναι σύντομες και συχνά υπάρχουν πολλά σημεία για να καλύψουν, είναι καλή ιδέα να είστε καλά προετοιμασμένοι. Ακολουθούν μερικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε και τι μπορείτε να περιμένετε από τον γιατρό σας.

Ο χρόνος σας με τον γιατρό σας είναι περιορισμένος, οπότε η προετοιμασία μιας σειράς ερωτήσεων μπροστά από το χρόνο μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο σας μαζί. Καταχωρίστε τις ερωτήσεις σας από τις πιο σημαντικές έως τις λιγότερο σημαντικές σε περίπτωση που λήξει ο χρόνος. Για τον καρκίνο του ενδομητρίου, μερικά βασικά ερωτήματα θα πρέπει να ζητήσετε από το γιατρό σας

Εκτός από τις ερωτήσεις που έχετε προετοιμάσει να ζητήσετε από το γιατρό σας, μη διστάσετε να κάνετε συμπληρωματικές ερωτήσεις κατά τη διάρκεια του ραντεβού σας.

έχει αναγνωριστεί ως το καλύτερο νοσοκομείο Γυναικολογίας στο έθνος για το 2015-2016 από την Έκθεση ΗΠΑ News & World Report.

Ο γιατρός σας πιθανόν να έχει ερωτήσεις για εσάς. Εάν είστε έτοιμοι να απαντήσετε σε αυτές, μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε χρόνο για να περάσετε πάνω από τα σημεία στα οποία θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο. Ο γιατρός σας μπορεί να σας ρωτήσει