ορθολογιστική διαχείριση για τη θέση της γέφυρας – επισκόπηση θέματος

Μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης, το έμβρυο είναι συνήθως τοποθετημένο κεφαλής προς τα κάτω (κορυφή), έτοιμο να περάσει το κεφάλι πρώτα μέσω του καναλιού γέννησης. Μερικές φορές το έμβρυο βρίσκεται σε μια θέση από κάτω προς τα κάτω ή από κάτω, καθώς πλησιάζει η ημερομηνία λήξης. Η ορθολογιστική διαχείριση είναι ένας τρόπος να προσπαθήσουμε να μετατρέψουμε ένα έμβρυο από ένα κλείστρο σε μια θέση κορυφής με το να βρίσκεται ή να κάθεται σε μια συγκεκριμένη θέση αρκετές φορές την ημέρα.

Η ορθολογική διαχείριση θεωρείται γενικά ως ασφαλής πρακτική για τις έγκυες γυναίκες. Ωστόσο, φροντίστε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν δοκιμάσετε κάποια από αυτές τις μεθόδους, ειδικά όταν αντιμετωπίζετε ιατρική πάθηση, όπως υψηλή αρτηριακή πίεση.

Οι μέθοδοι ορθολογικής διαχείρισης που χρησιμοποιούν τη βαρύτητα για να προσπαθήσουν να γυρίσουν το κεφάλι του μωρού προς τον τράχηλο περιλαμβάνουν

Αυτές οι θέσεις κρατούνται συνήθως για 15 λεπτά και επαναλαμβάνονται αρκετές φορές την ημέρα για μια εβδομάδα ή περισσότερο. Είναι χρήσιμο να τα κάνετε με άδειο στομάχι και ουροδόχο κύστη και να χαλαρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο ενώ είστε σε θέση. Μπορεί να χρειαστεί κάποια βοήθεια για να εισέλθετε στη σωστή θέση με ασφάλεια. Επειδή μπορεί να αισθάνεστε ζάλη όταν σηκωθείτε, να σας βοηθήσει να ανεβαίνετε αργά για να αποφύγετε πτώση.

Προωθώντας τους γοφούς σας ξαπλωμένοι σε μια σταθερή επιφάνεια με τα πόδια σας στο πάτωμα και τα γόνατά σας λυγισμένα. Σηκώστε τους γοφούς σας κατά περίπου 12 ίντσες (30,5 εκ.) Χρησιμοποιώντας μεγάλα μαξιλάρια (όπως μαξιλάρια καναπέ) τοποθετημένα κάτω από την κάτω πλάτη και τους γλουτούς σας. Αυξάνοντας τους γοφούς σας, βρισκόμενος σε ένα λοξό φύλλο. Το ένα άκρο μιας φαρδιάς σανίδας σιδερώματος (όπως μια σανίδα σιδερώματος πλήρους μεγέθους) στηρίζεται από το πάτωμα, σε ένα καναπέ ή ανθεκτική καρέκλα, σε ύψος από 30,5 εκατοστά έως 45 εκατοστά. Ξαπλώστε στο τραπέζι με το κεφάλι σας προς το πάτωμα, τα γόνατά σας λυγισμένα και τα πόδια σας στο επίκεντρο. Καθίστε σε μια θέση στο γόνατο-στήθος με τους μηρούς σας πιεσμένους στο στομάχι σας.