λειχήνα striatus στο βραχίονα

Λειχήνα λειχήνων. Αυτή είναι μια κοινή και καλοήθης αυτοπεριοριζόμενη δερματοπάθεια στην παιδική ηλικία, η οποία διαγνωρίζεται εύκολα από την κλασσική της εμφάνιση. Η έναρξη είναι συνήθως μεταξύ των 3 και 10 ετών και είναι σπάνια σε νεογνά, εφήβους και ενήλικες. Οι βλάβες αποτελούνται από ροζ, σάρκας ή ελαφρώς υπο-χρωματισμένες, επίπεδες κορυφές που εξελίσσονται σε γραμμική συστοιχία ακολουθώντας τις γραμμές Blaschko. Η γραμμική πορεία των παλμών μπορεί τελικά να διασχίσει το μεγαλύτερο μέρος ενός άκρου. Ο τομέας της εμπλοκής συχνά σημειώνεται ότι γίνεται ευρύτερος καθώς προχωρεί και μπορεί ακόμη και να περιλαμβάνει τα νύχια.

Atlas χρώματος του παιδιατρικού δερματολόγου. Ο Samuel Weinberg, ο Neil S. Prose, ο Leonard Krista. Copyright 2008, 1998, 1990, 1975, από την McGraw-Hill Companies, Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

: Σημάδια: Λιμάνι κρασιού λεκέ για το αιμαγγείωμα? : Συμβουλές για την υγεία του δέρματος του μωρού : Κοινά προβλήματα της παιδικής ηλικίας: Από τα εξανθήματα έως τον δακρυγόνα

 Συλλογή εικόνων

Πηγές: Έγχρωμος άτλας του παιδιατρικού δερματολόγου. Ο Samuel Weinberg, ο Neil S. Prose, ο Leonard Krista. Copyright 2008, 1998, 1990, 1975, από την McGraw-Hill Companies, Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μεγιστοποιήστε τη ρουτίνα φροντίδας της επιδερμίδας σας για να φανεί νεότερος τώρα.

Κοιτάξτε καλά σε κάθε φωτογραφία. Πώς να φροντίσετε για ξηρό, κόκκινο σκι? Εκπληκτικοί τρόποι για τη μείωση της ρυτίδωσης. Απαλείψτε τις τσάντες κάτω από τα μάτια σας